Print this page

iets doen met kinderen tijdens je dagje uit?

 

 

De kaarsenmaakster houdt niet alleen van kaarsen, maar ook van kinderen. Ze kan de kinderen op een leuke manier uitleggen hoe de kaarsen in de kaarsenmakerij gemaakt worden en er ligt altijd iets lekkers voor hen klaar.

Iedere zondagmiddag is de werkplaats open voor kinderen, maar ook natuurlijk voor de papa's, mama's, opa's en oma's. Kortom, een leuke activiteit waar de hele familie van geniet. Van 12 uur tot 16 uur is het mogelijk om zelf kaarsen te dompelen, een onvergetelijke ervaring voor iedereen.

In de maanden juli en augustus is het tijdens openingstijden altijd mogelijk om een brokkenkaars te maken. Dit is geschikt voor de leeftijd van 1 jaar tot en de oudste deelneemster was 94 jaar. Op de zondagmiddag is het ook mogelijk om kaarsen te dompelen, dit is geschikt voor de leeftijd vanaf 6 jaar.

 

Iedere Herfstvakantie is de kaarsenmakerij extra geopend, zodat je samen met je (klein)kinderen van een druilerige dag, een onvergetelijke dag kunt maken. (Extra open op woensdag en donderdag)

Het hoogtepunt van het jaar is het traditioneel kaarsen dompelen tijdens de Kerstmarkt. Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen maken kaarsen voor de Kerst, want wat is er nu leuker dan je eigen kaarsen te branden!